Margo Timmermans WK WE
Margo Timmermans WK WE Uwe Graffenberger - Graffity

Wil jij een Working Equitation les van Margo Timmermans?

Winacties

Margo Timmermans was al jaren succesvol in de internationale dressuursport, toen ze naast de dressuur ook Working Equitation ging beoefenen, met haar internationale Grand Prix-paard Catch Me. Ze is laaiend enthousiast over deze tak van de paardensport en kan het iedereen aanbevelen.

Advertisement

Deelnemer WK

Margo ging zich er steeds meer in verdiepen, startte op het hoogste niveau en maakte zelfs dit jaar deel uit van het Nederlandse team op het WK! Een fantastische beleving en ervaring, met allemaal enthousiaste mensen en een super sfeer. Working Equitation is enorm veelzijdig en vraagt een goede band en uiterste samenwerking met je paard. Wil jij het eens uitproberen? Dat kan! Op haar bedrijf in Venhorst (NB) staan alle materialen die gebruikt worden bij WE. Zij biedt nu de kans aan een abonnee om een keer bij haar ta trainen om hiermee kennis te maken.

Stuur een mail

Dus ben je abonnee? En ben je op korte termijn in de gelegenheid om naar Venhorst af te reizen met je paard? Stuur dan een mailtje naar hoefslag@mphorses.nl. Wacht vooral niet te lang!

Nog geen abonnee?

Nog geen abonnee? Wellicht is dit het moment om daar iets in te veranderen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot alle premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.