Afbeelding

Winactie | boek VDL Stud - Een halve eeuw in de paarden (winnaar bekend)

Winacties

In 2022 is het precies vijftig jaar geleden dat Wiepke van de Lageweg zijn eerste paard aanschafte. Gedreven door enorme passie, doorzettingsvermogen en een winnaarsmentaliteit pur sang zette Wiepke vanaf toen zijn koers op goud en stampte, samen met zijn familie, een internationaal opererend familiebedrijf uit de grond. 

Advertisement

Wereldwijd begrip

De VDL Stud is wereldwijd een begrip op gebied van fokkerij en sport. Talloze toppaarden vinden hun oorsprong in het Friese Bears en de internationale invloed van de VDL Stud is ongekend. 

Jubileumboek

Dit jubileumjaar vormt een mooie aanleiding om terug te blikken op een halve eeuw familie Van de Lageweg in de paarden én inzicht te krijgen in wat hen drijft op het gebied van fokkerij en ondernemen. Daarvoor heeft de familie Van de Lageweg een boek samengesteld over vijftig jaar fokkerij. Jenneke Smit schreef het boek genaamd VDL Stud - Een halve eeuw in de paarden.

Weggeef actie


De Hoefslag mag één exemplaar van dit bijzondere boek weggeven. Ben jij abonnee en wil je kans maken? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar hoefslag@mphorses.nl en wie weet staat hij binnenkort bij jou in de kast.
Niet gewonnen? Je kunt dit collectorsitem ook voor €17,95 bestellen via www.hippicventure.nl.

Nog geen abonnee?

Nog geen abonnee? Wellicht is dit het moment om daar iets in te veranderen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot alle premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.