Margo Timmermans - Catch Me
Subtop Schijndel 2020
© DigiShots
Margo Timmermans - Catch Me Subtop Schijndel 2020 © DigiShots DigiShots

WK Working Equitation | Margo Timmermans beste Nederlander met 71,17%

Sport

De eerste dag van het WK Working Equitation in Les Herbiers, Frankrijk, zit erop. Ons Nederlandse team heeft de concurrentie in het eerste onderdeel van het kampioenschap, de dressuur, alvast een voorproefje gegeven van wat ze in huis hebben. Margo Timmermans en haar vijftienjarige Grand Prix-ruin Catch Me (v. Dreamcatcher) reden naar 71,17% en waren daarmee de beste Nederlandse combinatie. Zij delen de zevende plaats met Barbieri Ludivine. 

Advertisement

TeamNL

Met 66,42% vinden we Eline van Koningsveld-Baerts en haar Fitterdier’s Zafira Dona op de 25e plaats. Ton Duivenvoorden en zijn Epona’s Staccato reden met een score van 63,52% naar de 34e plaats en tot slot zien we de laatste Nederlandse combinatie, Kelly van Gent en haar Jocko, met 57,78% op plaats 46.

Starttijden stijltrail

Voor donderdag staat de stijltrail op het programma. Ook dan mag Kelly van Gent als vierde starter om 09.30 uur als eerste Nederlander in de ring verschijnen. Vervolgens is het om 11.30 uur de beurt aan Ton Duivenvoorden om te laten zien wat hij in huis heeft. We kunnen Eline van Koningsveld-Baerts om 13.15 uur verwachten en Margo Timmermans sluit om 18.05 af voor Nederland. Ook de stijltrail is live te volgen via de livestream. Vrijdag staat de speedtrail op het programma en zaterdag het runderwerk en de slotceremonie.

Bekijk hier alle startlijsten en uitslagen.

Bron: De Hoefslag