Afbeelding

Vacature hoofdredacteur Welsh Pony & Cob magazine

Fokkerij
Advertisement
Het Nederlands Welsh Pony & Cob magazine is het officiële verenigingsmagazine van Het Nederlands Welsh Pony & Cob stamboek (NWPCS) en verschijnt 6 keer per jaar. Het magazine wordt gelezen door diverse liefhebbers van het Welsh Pony ras. Het magazine vormt samen met social media en andere (digitale) uitingen het cross mediaal concept van het NWPCS.

Wij zoeken een Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur ben je een frisse creatieve denker & coördinator. Jij bepaalt €“ in overleg met het NWPCS hoofdbestuur €“ de koers en ontwikkelt lange termijnplannen en krijgt hier een vergoeding voor. Je neemt het voortouw in het doorontwikkelen van de bladformule en de cross mediale uitingen.

Taken

Je ontwikkelt ideeën, bedenkt samen met de vrijwilligers onderwerpen voor artikelen en reportages die de leden van de vereniging inspireren. Je stuurt de (online) redactie aan. Motiveert en inspireert de vrijwilligers door het aandragen van suggesties en het geven van feedback op hun redactionele werk. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bewaking van het cross mediale concept. Je werkt binnen de kaders aangegeven door het NWPCS hoofdbestuur.

Profielschets

Als kandidaat hoofdredacteur van het Welsh Pony & Cob magazine en crossmediale uitingen moet je: €¢ affiniteit hebben met de ponysector en bekend zijn met alle facetten van de Welsh Pony in Nederland en in de omliggende landen; €¢ beschikken over uitstekende contactuele eigenschappen om een uitgebreid netwerk op te bouwen binnen het stamboek; €¢ beschikken over een goede pen en artikelen inhoudelijk en visueel kunnen beoordelen; €¢ bekend zijn met redactionele werkzaamheden en lay-out gestuurd kunnen werken; €¢ affiniteit hebben met online content, waaronder website en social media.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin de Haan,  karin@mediaprimair.nl €¢ 06-13385010 Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan een schriftelijke sollicitatie naar: administratie@mediaprimair.nl