Afbeelding
De Hoefslag

Van Olst Horses organiseert vrijdag 9 april online hengstenshow

Fokkerij
Advertisement
Morgen (vrijdag 9 april) vindt de jaarlijkse hengstenshow van Van Olst Horses plaats. Helaas heeft de organisatie nog steeds te kampen met de coronamaatregelen. Daarom vindt de show dit jaar wederom online plaats.

Verschillende hengsten

De stoeterij presenteert alle hengsten die op dit moment beschikbaar zijn. Denk hierbij aan toppaarden als Glamourdale, Everdale, Lord Leatherdale en Zucchero. Daarnaast heeft Van Olst Horses ook recent een bijzondere hengst toegevoegd aan hun hengstenbestand. De Lusitano-hengst Equador MVL, die zeer succesvol is in de internationale Grand Prix met de Portugees Joí£o Torrí£o is nu ook beschikbaar via de dekdienst.

Verhaal erachter

Daarnaast wordt er op geheel eigen wijze teruggekeken naar het verhaal achter de hengstenhouderij. Er wordt teruggekeken naar de bijzondere prestaties die er verricht zijn door de verschillende hengsten. Wist u bijvoorbeeld dat Glamourdale niet de eerste wereldkampioen van de hengstenhouderij was? De hengstenshow begint vrijdagavond 7 april om 19.30 uur. Hij is te zien via vanolsthorses.com, KWPN.tv of ClipMyHorse.tv (alleen via desktop voor niet-leden). Bron: Van Olst Horses Foto: © DigiShots [adrotate group="122"]