Thalia Rockx - Verdi de la Fazenda
NK Dressuur 2022
© DigiShots
Thalia Rockx - Verdi de la Fazenda NK Dressuur 2022 © DigiShots Leanjo de Koster

Finalisten en programma bekend KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie finale

Dressuur

De finale van KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie belooft een mooie wedstrijd op te leveren. De finale wordt op vrijdagavond 14 oktober verreden op Indoor Friesland in Leeuwarden. De geselecteerde deelnemers beginnen met een schone lei en eerder behaalde scores worden niet meegenomen.

Advertisement

Dressuuravond

De finale wordt verreden over een kür op muziek die vrijdag 14 oktober om 18.30 uur van start gaat. De deelnemers in de U25 zijn als eerste aan de beurt, gevolgd door de Lichte Tour-combinaties en de finale wordt afgesloten door de Grand Prix-combinaties. Naast de competitie zijn er tijdens de Roelofsen Horse Trucks Dressuuravond verschillende shows met de ambassadeurs van Indoor Friesland, waaronder Dinja van Liere.

U25

In iedere rubriek rijden zes deelnemers tegen elkaar. Bij de U25 zijn geselecteerd: Thalia Rockx met Gerda Nova de La Fazenda (v. Romanov), Bo Oudhof met Colt Sollenburg (v. Vivaldi), Kimberly Pap met Just A Dream (v. Dream Boy), Myrthe Wedda met Diamond Geezer (v. Diamond Hit), Anne de Jong met Graffit (v. Apache) en Lotte van den Herik met Giovanni VDH (v. Ampère).

Zes combinaties per rubriek

In de Lichte Tour wisten Kimberly Pap met Floris (v. Ampère), Renate van Uytert-van Vliet met In Style (v. Eye Catcher), Anouk Ivits met Iris (v. Lord Leatherdale), Laurens van Lieren met Imposant (v. Everdale), Margot Arkema met Gavaristo (v. Tango) en Marielle Oomen met Jillz (v. Johnson) zich te selecteren voor de finale. In de Grand Prix zien we zes combinaties terug. Thalia Rockx met Verdi de la Fazenda (v. Florett As), Jeanine Nieuwenhuis met Great Lady TC (v. Bretton Woods), Anouk Noordman met DataB’s Dante’s Glory (v. Don Juan de Hus), Laurens van Lieren met Grandeur A (v. Jazz), Carlijn Huberts met Watoeshi (v. Rousseau) en Lotte Meulendijks met MDH Welt Hill (v. Welt Hit II). 

De startlijsten en uitlagen worden t.z.t. hier gepubliceerd.

Bron: KNHS

Foto: Digishots