Hans Peter Minderhoud - GLOCK’s Dream Boy
Longines FEI Dressage European Championships 2021
© DigiShots
Hans Peter Minderhoud - GLOCK’s Dream Boy Longines FEI Dressage European Championships 2021 © DigiShots DigiShots

KNHS publiceert Nederlands dressuurteam voor CHIO Rotterdam

Dressuur

Op de deelnemerslijst van CHIO Rotterdam staan vier combinaties beschreven voor definitieve deelname. Het Nederlandse team is daarmee gevormd. De combinaties zijn: Hans Peter Minderhoud met GLOCK’s Dream Boy N.O.P. (v. Vivaldi), Dinja van Liere met Hermès (v. Easy Game), Emmelie Scholtens met Indian Rock (v. Apache) en Thamar Zweistra met Hexagon’s Ich Weiss (v. Rubiquil).

Advertisement

Afwachten

Het CHIO Rotterdam vindt plaats van 23 tot en met 26 juni in het Kralingse bos. Het team wat een week later in Aken van start gaat is nog niet bekend. Bondscoach Alex van Silfhout na afloop van de tweede observatie in Exloo: “Ik kan nu nog weinig over zeggen over het team dat naar het WK gaat. Het is positief om nieuwe combinaties te zien groeien en verbeteren. Maar voor de rest is het koffiedik kijken en afwachten wie de beste kaarten en vorm heeft.”

Weer fit

Dinja van Liere, Thamar Zweistra en Emmelie Scholtens reden allemaal de tweede observatie in Exloo. GLOCK’s Dream Boy N.O.P. werd afgemeld voor het NK Dressuur (eerste observatie) en was ook nog niet fit genoeg voor Exloo. Het is nu te hopen dat hij fit is en weer in de ring verschijnt tijdens CHIO Rotterdam. 

Bron: Deelnemerslijst KNHS

Foto: Digishots