Hoefslag Masterclass 
© DigiShots
Hoefslag Masterclass © DigiShots Leanjo de Koster

3 Redenen waarom je de Hoefslag Masterclass op 3 juni NIET wil missen!

Dressuur Bastiaan de Recht HS Masterclas juni 2022

Het begint al dichterbij te komen en wij, als Hoefslag Redactie, hebben er enorm veel zin in. De Hoefslag Masterclass op 3 juni met medewerking van toptrainer Jean Bemelmans, het Hoefslag Masterclass panel (Bastiaan de Recht, Frans Poel, Sara Ouwehand en Peter de Boer), speaker voor de gelegenheid Annemarie Brouwer en amazones Jeanine Nieuwenhuis (met warmbloed dressuurpaarden, zoals KWPN’ers) en Hesther Bischot met paarden van het Iberische type (zoals Lusitano’s en PRE’s). 

Advertisement

Het gaat hard ...

De kaartverkoop gaat op het moment écht heel erg hard. Er is maar beperkt plek op die avond, dus als je erbij wil zijn dan moet je nu snel zijn en je ticket bestellen!

Waarom zo populair?


De populariteit van juist deze Masterclass is opvallend. Volgens ons heeft dat 3 redenen:

1. Het thema ‘van achteren naar voren rijden’ 

Reden één: het is een onderwerp waar elke ruiter mee bezig zou moeten zijn. Het thema van de avond is namelijk “van achteren naar voren rijden”. Met meer verbinding rijden, is namelijk iets dat elke ruiter wel wil bereiken!

2. Toptrainers maken een avond vol expertise

Reden nummer twee: de avond is echt vol met expertise! De hoofdtrainer is Jean Bemelmans. Hij zal, samen met 4 ruiters, twee professionals en 2 Hoefslag abonnees, niet alleen warmbloed paarden laten zien, maar verschillende rassen met verschillende achtergronden.


Jean Bemelmans- Foto: Sanne Wiering


De vaste panelleden Bastiaan de Recht, Peter de Boer en Frans Poel zijn ook weer van de partij om vanuit ieders expertise hun visies op het onderwerp los te laten.
Ze worden dit jaar bijgestaan door Sara Ouwehand.


Hoefslag Masterclass, Bastiaan de Recht en Peter de Boer in discussie © DigiShots 


Hoefslag Masterclass, Frans Poel © DigiShots 


Sara Ouwehand

En Annemarie Brouwer zal er ook zijn als spreker om de hele avond in goede banen te laten verlopen.


Annemarie Brouwer - foto: Sanne Wiering3. Een moment om één van de trainers die staat voor netjes en correct rijden in actie te zien!

Reden nummer 3 (bijna wel de belangrijkste in mijn ogen): er is overal om ons heen steeds meer aandacht voor het welzijn van onze paarden en correct rijden past hier helemaal bij!

Het belooft echt het een zeer leerzame avond te worden. Je wil dit niet missen!

Gratis online terugkijken!

De reguliere ticketprijs is € 49,50. Daarvoor heb je niet alleen deze super interessante en leerzame avond, maar kun je na de Masterclass de avond gratis online terug kijken.

Ben je trouwens Hoefslag (Dressuur) abonnee? Dan krijg je 50% korting op je ticket en betaal je nog maar € 24,75! Vraag snel je kortingscode op via masterclass@mediaprimair.nl (maximaal 2 personen per abonnement) en stel je ticket veilig.

Bron: Hoefslag Masterclass

Hoefslag Masterclass 2019
© DigiShots
Afbeelding
Hoefslag Masterclass 2019
© DigiShots
Afbeelding
Afbeelding