Thalia Rockx  - Verdi de la Fazenda
The Dutch Masters - Indoor Brabant 2019
© DigiShots
Thalia Rockx - Verdi de la Fazenda The Dutch Masters - Indoor Brabant 2019 © DigiShots

Hoefslag Masterclass on Tour: Expressie begint bij harmonie

Dressuur
Advertisement
Op vrijdagavond 20 september is de uitverkochte Hoefslag Masterclass on Tour met Nicole Werner en Thalia Rockx. Uiteraard is de redactie van Hoefslag ook aanwezig op De Selevia Hoeve in Werkendam! Deze editie van de Hoefslag Masterclass heeft als thema '˜Expressie begint bij harmonie'.

Vraagstukken en valkuilen

Vraagstukken die vrijdagavond aan de orde komen zijn onder meer: Hoe werk je met een jong paard aan harmonie en expressie en waar liggen de valkuilen? Nicole zal Thalia begeleiden bij het rijden van een jong paard èn een Young Riders paard. Nicole neemt bovendien ook een eigen leerling mee naar Werkendam.

Paneldiscussie

Ook kan het publiek vragen stallen via Whatsapp. Verder komen er diverse interessante stellingen aan bod tijdens een paneldiscussie met Nicole Werner, Johan en Thalia Rockx, paardenfysiotherapeut en dressuurkenner Frans Poel en Grand Ruiter en criticus Peter de Boer. Tijdens de Hoefslag Masterclass krijg je een impressie via onze Facebookpagina en via Instagram. Meer informatie vind je op hoefslagmasterclass.nl Foto: Digishots