Afbeelding
Foto: Jacob Melissen

WK Herning | Napraten met Claartje en Jacob: “Ik ben het eigenlijk nooit met haar eens” *video*

Algemeen WK Herning

Claartje van Andel en Jacob Melissen hebben de afgelopen dagen voor Hoefslag de verslaggeving gedaan. Vele mooie video’s gemaakt, waardoor iedereen die niet in Herning aanwezig kon zijn, toch op de hoogte was van alle ins en outs. In deze video blikken ze terug op de afgelopen tien dagen.

Advertisement

Respect

Jacob: “Persoonlijk moet ik eerlijk zeggen, dat ik enorm veel respect heb gekregen voor het hele zilveren springteam. Want het hele springteam heeft bijgedragen aan het resultaat. Toen Jos Lansink aantrad als bondscoach was ik daar best een beetje kritisch over, maar ik heb hem een compliment gemaakt.”

Claartje: “Waarom was jij kritisch op Jos Lansink als bondscoach?”

Jacob: “Ik had natuurlijk een hele goede relatie met Rob Ehrens. En dat is allemaal op een rottige manier gegaan. Ik vroeg mij of Jos inderdaad, net iets te veel paardenhandelaar zou zijn. Maar wat ik hier heb gezien en hoe de ruiters over hem praten, maakt dat ik er nu anders over denk.”

Claartje en Jacob

Claartje en Jacob zijn het in deze video soms wel en soms niet met elkaar eens … Jacob zegt niet voor niets aan het einde: “Ik ben het eigenlijk nooit met haar eens.”

Bekijk de complete video: