Marlies van Baalen - Go Legend
FEI World Cup Dressage Herning 2021
© DigiShots
Marlies van Baalen - Go Legend FEI World Cup Dressage Herning 2021 © DigiShots DigiShots

Ruitervitaliteitstrainingen van One Switch I Marlies van Baalen: “Ons hele team volgt het”

Algemeen

Marlies van Baalen heeft, naast haar succesvolle carrière als dressuuramazone, altijd gesport. Ze deed onder andere aan zwemmen, hardlopen en yoga. Sinds een paar jaar traint ze samen met One Switch.

Advertisement

“Ik vind het heel belangrijk dat je ook naast je paard bezig bent met je coördinatie, evenwicht, kracht, conditie en voeding en arbeidsrustverhouding. Het werkt voor mij perfect om met One Switch te trainen”, vertelt Van Baalen.

Gepersonaliseerd

“Ze kijken naar hoe je op het paard zit en wat daaraan te verbeteren is. Daar ga je naast je paard mee aan de slag. De trainingen zijn voor iedereen op maat samengesteld. Ze houden rekeningen met je wedstrijdplanning en bekijken regelmatig filmpjes van je rijden”, vertelt Marlies.

Daarnaast vindt ze het team van One Switch gemotiveerd, enthousiast en betrokken. “Toen ik twee jaar geleden mijn rug brak, hebben ze me ontzettend goed geholpen met het herstel, en hun hulp richting de Olympische Spelen in Tokio was top. One Switch onderbouwt alles wat ze doen, waardoor je precies weet je waarom je bepaalde dingen traint. Dat zorgt voor nét dat extra stukje bewustwording.”

Team 

Inmiddels traint het hele team van Dressuurstal van Baalen in een gezamenlijk uur met One Switch. “Je wilt dat iedereen goed in zijn vel zit, fit is, gezond eet en op tijd zijn rust pakt. Je merkt dat je daarmee een positieve vibe creëert.”

Ruitervitaal coach

Daarnaast hebben twee teamleden van Dressuurstal van Baalen de Ruitervitaal coach opleiding gevolgd. Daarmee specialiseer je je in het begeleiden van ruiters en amazones op gebied van training, voeding en arbeidsrustverhouding. De opleiding kan van grote waarde zijn voor bijvoorbeeld een zadelpasser, instructeur, fysiotherapeut, docent van een hippische opleiding, bitfitter of andere specialisten.

Wil jij je kennis verbreden door middel voor goed onderbouwde theorie en wil je daarmee je zorgen dat paardrijdend Nederland vitaler wordt? Dan is de Ruitervitaal coach opleiding misschien wel wat voor jou!

Korting!

Als Hoefslag-lezer ontvang je nu 100,- korting voor de opleiding die start op 18 januari. Gebruik hiervoor de kortingscode: HOEFSLAG100. Meer weten? Bekijk hier de website van One Switch

Bron: Hoefslag/Overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via webredactie@mediaprimair.nl is niet toegestaan

Foto: Digishots