Afbeelding

Derde vestiging België voor Epplejeck Horse & Rider Superstores

Algemeen

Op vrijdag 17 september opent Epplejeck Horse & Rider Superstores haar 16e filiaal in Genk (België). Met deze nieuwe vestiging in België kunnen paardenliefhebbers ook daar op steeds meer plaatsen in het land terecht in de hipste en modernste ruitersportketen van de Benelux.

Advertisement

Zeer breed assortiment

Het nieuwste filiaal in Genk is na Zaventem en Lochristi alweer de derde vestiging in België. Met een oppervlakte van maar liefst 1.100 m2 kunnen paardenliefhebbers hier terecht voor een zeer breed assortiment. Denk aan een compleet nieuwe outfit tot alles voor op en rondom het paard.

Hip

In ieder segment zijn talloze keuzes aan producten. Producten die variëren van o.a. grote merken als Dy’on, Kentucky, Ariat, F.R.A., Uvex, Harry’s Horse en Horka. Zodra je binnenkomt, word je verwelkomt in een hippe ruitersportwinkel waar de medewerkers altijd klaarstaan om klanten te adviseren en inspireren. De Epplejeck vestigingen staan bekend om de  frisse kleuren, grote visuals, een goede routing en de eigen merken die zich onderscheiden. De uitstraling is jong en vitaal, en dat is gekoppeld aan deskundige mensen, die goed kunnen adviseren. Epplejeck is al jaren trendsettend, in plaats van trendvolgend en ziet dat als de uitdaging.  


Epplejeck telt sinds de opening in 2008 inmiddels vijf webshops en zestien winkels met ieder een oppervlakte van +/- 1.000m2. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Friese Drachten (Nederland) waar zich tevens het distributiecentrum bevindt.

Ongekende service

Met moderne en frisse shops en een ongekende service en sfeer, is Epplejeck een gevestigde naam met een sterke positie binnen de ruitersportbranche. Je vindt er een zeer uitgebreid assortiment aan ruitersportartikelen van eigen huismerken. Daarnaast voert Epplejeck meer dan 150 bekende ruitersportmerken.


Wil je deze nieuwste Belgische vestiging bezoeken? De open dag is inmiddels voorbij, maar je bent er natuurlijk tijdens de openingstijden altijd van harte welkom.  In alle filialen van Epplejeck wordt rekening gehouden met de huidige COVID-19 maatregelen, zodat iedereen veilig kan komen shoppen en kan profiteren van de openingsacties. Het adres is: Hasseltweg 21 in Genk. Check ook www.ej.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding