Afbeelding

Epplejeck Horse & Rider Superstore opent haar 13e filiaal in Hengelo!

Algemeen
Advertisement
Wij hebben super nieuws! Alle Epplejeck klanten in omgeving Overijssel, jullie gebeden zijn gehoord want op woensdag 2 september openen wij onze nieuwe deuren in Hengelo. De afgelopen weken hebben we met man en macht gewerkt om een prachtige Superstore neer te zetten. Nu het 13e filiaal bijna klaar is, durven we met zekerheid te zeggen dat ook dit filiaal wederom een fantastisch mooie Epplejeck Horse & Rider Superstore is geworden!

Hengelo

Een tijdje geleden hebben wij nog eens goed naar de kaart van Nederland gekeken. Toen viel ons op dat er nog geen Epplejeck Superstore in het Oosten van Nederland zat. Al snel werd er een zoektocht georganiseerd en een prachtig pand gevonden in Hengelo! In een aantal weken is het pand volledig verbouwd naar de sfeer en beleving van Epplejeck. Wist je dat je vanaf Hengelo maar een half uurtje hoeft te rijden naar '˜het lekkerste ijs in Europa'? Of dat je nog geen uur hoeft te rijden naar '˜de beste oliebol van Nederland'? Een bezoekje aan Epplejeck Hengelo is dus in de winter en in de zomer perfect te combineren!

Epplejeck

Epplejeck is een paardensport keten met 13 Superstores in Nederland en België. In 2008 openden wij onze deuren en vulden wij onze Superstores met de meest gekke printjes, innovatieve producten en de laatste musthaves. We hebben altijd de nieuwste collecties van populaire merken zoals Eskadron, Kingsland, Pikeur, HV Polo, Horsegear, Anky en Imperial Riding. Daarnaast hebben we een aantal eigen merken, exclusief verkrijgbaar, zoals Quur, Epplejeck en Barato. Wij zetten de klant altijd op nummer een, bieden het grootste assortiment en zorgen voor een makkelijke manier van shoppen, online en offline. Hierdoor hebben wij al meerdere prijzen gewonnen, zoals ING Retail jaarprijs voor Beste Starter en mochten we onszelf, dankzij jullie, maar liefst 2x Ruitersportwinkel van het jaar noemen.

De opening

Zoals je van Epplejeck gewend bent, laten we de opening niet onopgemerkt voorbij gaan en vieren we daarom twee weken lang feest! Tijdens de feestelijke openingsweken ontvang je in Epplejeck Hengelo onder andere de felbegeerde, goedgevulde goodiebag en profiteer je van 25% korting op een artikel naar keuze. Houd onze website en Social Media goed in de gaten voor alle spectaculaire feestaanbiedingen, deze worden namelijk binnenkort bekend gemaakt. Ben je nieuwsgierig geworden naar het eind resultaat? Kies jouw momentje en kom tussen 2 en 15 september langs tijdens de feestelijke openingsweken! Ook in ons nieuwe filiaal zijn de nodige maatregelingen getroffen zodat jij veilig voor jezelf en je paard kunt blijven shoppen. Epplejeck Hengelo Wegtersweg 80-84 7556 BR Hengelo Bekijk de openingstijden hier.
Afbeelding