Afbeelding

Black Friday bij Epplejeck Zaventem

Algemeen
Advertisement
We tellen de dagen al af! Het is bijna Black Friday. Dit fenomeen was een paar jaar geleden nog een normale vrijdag, maar is nu vanuit Amerika overgewaaid tot de vrijdag van het jaar voor alle koopjesjagers. Ook jij kunt op 29 november profiteren van alle gekte met de hoogste kortingen en beste aanbiedingen.

Epplejeck

Epplejeck is een keten met maar liefst twaalf (!) superstores in Nederland en Belgií«. Sinds 2008 transformeren ze de paardenbranche met de gekste printen, vele glitters en de uniekste producten. Ze hebben altijd de nieuwste collecties van onder andere Eskadron, HV Polo, Anky, Horsegear en Imperial Riding. Ook hebben ze hun eigen huismerken: Barato, Epplejeck en Quur. Door de beste service en het grootste assortiment heeft Epplejeck al meerdere prijzen gewonnen, zoals Ruitersportwinkel van het Jaar.

Black Friday sale

Voor als er toch nog een dekje in de zadelkast past, een broek aan een hanger of er nog geen glitters genoeg zijn, heeft Epplejeck Zaventem tijdens Black Friday een extra koopavond georganiseerd. De superstore is 29 november namelijk open van 10.00 tot 21.00 uur. Hierdoor kan iedereen profiteren van de Black Friday kortingen. Bij Epplejeck Zaventem hebben ze aanbiedingen zoals een echte favoriet: 25% korting op een artikel naar keuze. Maar ook de op=opruiming met onder andere de leukste rijbroeken, dekens, zadeldekken en jodhpurs die in de aanbieding zijn. Verder wordt de winkel gevuld met artikelen die allemaal de deur uit moeten! Definieer je stijl, werk je hele wenslijst af of kleed je paard van top tot teen aan in het goud, roze of geel voor een prikkie. Zoveel korting krijg je namelijk maar een keer per jaar: op Black Friday!

Beste aanbiedingen

Dus, kom langs bij Epplejeck Zaventem op 29 november tussen 10.00 en 21.00 uur om de beste aanbiedingen van het jaar te scoren. Geniet van de vele aanbiedingen, scoor de must-have artikelen van het seizoen of doe alvast je Kerst en Sinterklaas inkopen! Epplejeck Zaventem zit aan de Leuvensweg 42, 1932 Zaventem (Brussel). Bekijk op ej.nl/service/black-friday alle acties van Epplejeck Zaventem en andere filialen.  
Afbeelding
Afbeelding