Afbeelding
Foto: NvB Fotografie

Denise Dekens nieuwe Community Redacteur Hoefslag

Algemeen

Per 15 juli is Denise Dekens de nieuwe Community Redacteur van Hoefslag. De abonnees hebben in de laatste editie van het magazine haar eerste column al kunnen lezen.

Advertisement

Betrokken

Denise was de laatste jaren als freelancer nauw betrokken bij Hoefslag magazine. Naast haar werkzaamheden als hippisch journalist was ze altijd zeer actief in de dressuursport tot en met de subtop. Met drie pony- en paardrijdende kinderen staan haar eigen wedstrijden momenteel op een lager pitje. Trainen van verschillende paarden, onder andere een PRE, doet ze nog volop. 

Nieuwe uitdaging

Denise: “Na ruim 15 jaar als hippisch journalist werkzaam te zijn geweest, voor bijna alle hippische titels in Nederland, is dit voor mij een geweldige nieuwe uitdaging! Natuurlijk blijf ik ook mooie, inspirerende en leerzame artikelen schrijven voor De Hoefslag, maar de focus ligt er vooral op om, met alle betrokkenen, een prachtig magazine te maken en om online de lezers van waardevolle content te voorzien. Alle input waardeer ik enorm, dus schroom niet om ideeën of suggesties te mailen naar hoefslag@mediaprimair.nl.”

Karin de Haan

Karin de Haan, die de afgelopen 6 jaar de hoofdredactie van Hoefslag voor haar rekening nam, is per 1 september aangesteld als manager content & marketing voor Hoefslag, Mensport, Manegeruiter, CAP en Showpaard, en blijft daarmee nauw betrokken bij alle aspecten van Hoefslag.

Bron: Hoefslag

Foto: NvB Fotografie