Afbeelding

Winactie | 2 kaarten voor Flanders Horse Expo (winnaar bekend)

Winacties

Van 10 tot en met 12 februari is Gent (België) the place to be voor paardenliefhebbers. Dan viert Flanders Horse Expo haar 14e editie; een mix van sport, shows en educatie.

Advertisement

Meer dan 70 demonstraties

In 2023 pakt het evenement uit met meer dan 70 demonstraties en verschillende wedstrijden binnen diverse paardensport-disciplines. Ook voor de kids staat allerlei op het programma: ponyritjes, verzorging van pony’s, touwtje-trek tegen een trekpaard en nog veel meer!

Grote beurs vol shopplezier

Naast alle wedstrijden, shows en demonstraties die zich afspelen in de verschillende pistes, is Flanders Horse Expo bovenal een beurs. In het expo-gedeelte vinden paardenliefhebbers alles wat je maar kunt bedenken: van zadels, dekens, bitten tot paardentrailers en paardenreizen en informatie over verzorging, gezondheid, paardenvoeding en nog zoveel meer!

Benieuwd naar het programma van deze overvolle dagen Flanders Horse Expo? Kijk dan hier

Winnen

De Hoefslag mag twee entreekaarten voor Flanders Horse Expo weggeven voor een dag naar keuze (vrijdag, zaterdag of zondag). Wil jij kans maken? Stuur dan een mail met je gegevens naar hoefslag@mphorses.nl. Geef ook aan welke dag je voorkeur heeft en waarom jij de kaarten moet winnen. Wie weet mag jij naar dit geweldige paarden evenement.