Afbeelding

Wie wordt Flanders Horse Talent van het Jaar?

Algemeen
Advertisement
Van 24 tot 26 februari vindt de tiende editie van Flanders Horse Expo plaats. In 2017 wordt voor het eerst ook een heuse talentenjacht georganiseerd, de FLANDERS HORSE TALENT SHOW. Tien finalisten nemen het op zaterdag 25 februari tegen elkaar op.

Talent

In aanloop naar Flanders Horse Expo werd najaar 2016 een oproep gedaan aan jonge talenten om een filmpje in te sturen met een voorstelling van hun kunsten met paard of pony. Op 6 januari selecteerde de organisatie van Flanders Horse Expo, samen met een onafhankelijke jury, 25 kanshebbers uit de talrijke inzendingen. Aan talent alvast geen gebrek.

Breng je stem uit!

Bekijk de filmpjes op de website en je weet dat het spannend wordt! Het publiek kan nu haar favoriete deelnemer naar de finale stemmen via  www.flanders-horse-expo.be/fhe-talent-show. Iedereen kan maar 1 stem uitbrengen tot en met 10 februari. Opmerkelijk is dat de deelnemers letterlijk uit de vier windstreken van België komen. Op zaterdag 25 februari nemen de tien overblijvende finalisten het dan tegen elkaar op tijdens de echte Flanders Horse Talent Show op Flanders Horse Expo. Een professionele jury beslist wie de Flanders Horse Talent trofee 2017 mee naar huis neemt.

Jury

Bij de juryleden zitten de populaire Nederlandse Jesse Drent en Eva Roemaat, acteur Marijn De Valck en paralympisch kampioene Michèle George. Flanders Horse Expo Flanders Horse Expo blijft het grootste event in zijn soort voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber in de Benelux en trekt alle registers open om hét paardenevent voor elke paardenliefhebber nog aantrekkelijker te maken. Zo wordt voor het eerst een echte American Barn gebouwd door Amerikaanse schrijnwerkers.

Kampioenschap Vlechten

In 2017 vindt naast de eerst editie van de FLANDERS HORSE TALENT SHOW ook voor het eerst het Belgisch Kampioenschap Vlechten plaats. Western komt terug en een extra wedstrijdpiste brengt meer sport op het event. Spektakel verzekerd! MEER INFO www.flanders-horse-expo.be Persbericht Flanders Horse Expo