Afbeelding

Winactie | Hoofdstelnummers Bittenshop.nl

Winacties

Sinds 1 april is het dragen van hoofdstelnummers bij dressuurwedstrijden verplicht. In samenwerking met de Bittenshop.nl mogen we twee setjes hoofdstelnummers naar keuze weggeven.

Advertisement

Winnen

Je kunt kiezen uit een glitter uitvoering in zwart of wit of een lak uitvoering met chique diamantjes. Aan de achterzijde van de hoofdstelnummers zit een bandje om het te kunnen bevestigen aan het hoofdstel en een veiligheidsspeld voor bevestiging aan het zadeldek. Ook zit de nummerreeks erbij zodat jij hem voor ieder paard aan kan passen. Jouw persoonlijke nummer is hetzelfde als de laatste drie cijfers van jouw combinatienummer. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.