Afbeelding

Winactie | Kalender Pas de Deux Encore (winnaar bekend)

Winacties

Pas de Deux Encore is de tweede verjaardagskalender met foto’s van professionele balletdansers met de prachtigste paarden, vastgelegd door topfotografe Diana Bloemendal.

Advertisement

Dansers en prachtige paarden

De talentvolle dansers van De Dutch Don’t Dance Division uit Den Haag kwamen in totaal vier keer voor de camera van fotografe Diana Bloemendal. Dit resulteerde in honderden beelden, waarin zij een unieke verbinding aangingen met diverse aansprekende paarden. Er is weer een selectie gemaakt voor de kalender van 2024. De meeste dansers hadden nog nooit met paarden gewerkt. Ze hadden deze edele dieren ook nog nooit van zo dichtbij meegemaakt of zelfs maar aangeraakt. Er ontstonden echter magische momenten tussen mens en dier, een dans, een pas de deux. Deze beelden zijn verwerkt in een mooie A4-verjaardagskalender. Prachtig natuurlijk om zelf aan de muur te hangen of anders heel leuk om als cadeau te geven.

Winactie

De Hoefslag mag een exemplaar van deze prachtige verjaardagskalender ter waarde van €17,50 weggeven aan een abonnee. Kans maken? Vul dan dit formulier in en wie weet hangt hij straks bij jou aan de muur. De kalender kun je ook bestellen via www.imadia.nl.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.