Afbeelding

Abonnee gezocht voor een les bij Solvej Rob, instructeur van het jaar 2023

Winacties

Tijdens het KNHS Instructeurscongres in Ermelo werd Solvej Rob benoemd tot Hippische docent/instructeur van het Jaar 2023. Als abonnee op De Hoefslag maak jij nu kans op een inspirerende les van haar met jouw paard!

Advertisement

Schinveld

De les vindt plaats in het Limburgse Beek op 15 of 16 januari. Van deze les wordt een artikel gemaakt voor in het magazine en een e-learning.

Inspirerende en begrijpelijke leerervaring 

De jury beschreef Solvej als volgt: “Met Solvej als coach ben je als ruiter verzekerd van een inspirerende en begrijpelijke leerervaring. Zij heeft als ultieme doel om zowel ruiter als paard te laten ontwikkelen om zo samen het beste naar boven te halen. Daarbij zet Solvey verschillende didactische werkvormen in, maakt ze gebruik van techniek, leerstijlen en andere theoretische modellen en weet ze met een maatwerk aanpak de juiste snaar te raken. Solvej is van mening dat succes niet alleen ligt in ruitergevoel ontwikkelen en trainen maar ook in het ontwikkelen van life skills zoals zelfreflectie, zelfbewustzijn en veerkracht.  Ze stimuleert leerlingen om uit hun comfortzone te stappen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en zichzelf te blijven ontwikkelen. Dat geldt niet alleen voor haar ruiters, maar ook voor haarzelf. Als we allemaal blijven werken aan onze persoonlijke groei, creëren we samen een toekomstbestendige, positieve en dynamische hippische gemeenschap.”

Kans maken?

Wil jij een keer bij Solvej trainen met je paard? Stuur dan een mail met je motivatie, waar je aan wilt werken en alle info over jou en je paard naar hoefslag@mphorses.nl. Het zou mooi zijn als je foto’s en video toevoegt.