Afbeelding

Winactie | TESS Anatomisch Hoofdstel t.w.v. (vanaf) 149,50 (Winnaar is bekend!)

Winacties

TESS hoofdstellen zijn ontworpen met passie voor het paard. Zowel verkrijgbaar in trens- als in stang- en-trens uitvoering en met verschillende kleurstellingen.

Advertisement

De TESS hoofdstellen zijn modern en functioneel. Ze zijn ontwikkeld om vriendelijk te zijn voor het hoofd van je paard. 

Drukverdeling

Veel paarden zijn erg gevoelig op de zenuwuiteinden aan het hoofd. Door de ultra dikke padding onder het kopstuk en de neusriem zorgt dit voor een betere drukverdeling. Tevens is het kopstuk anatomisch gevormd waardoor de oren en de atlas minder druk krijgen en vrijer liggen.

Comfortabel hoofdstel

Het TESS anatomisch hoofdstel is niet alleen heel fijn en comfortabel voor je paard, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit!

Accessoires

De verschillende hoofdstelonderdelen zijn los verkrijgbaar, met eventueel bijhorende accessoires zoals teugels, frontriemen en tassen.  

* Uniek ontwerp

* Ultra soft leder

* Goede pasvorm

* Ecologisch bewerkt

Hoofdstel winnen?

DE HOEFSLAG mag een Tess Anatomisch Hoofdstel ter waarde van (vanaf) €149,95 weggeven!! Een hele gave winactie, voor jou én je paard!

Ben jij Hoefslag-abonnee en wil je een anatomisch hoofdstel van TESS winnen?
Stuur dan een mail naar hoefslag@mediaprimair.nl en vermeld daarbij naast je naam en achternaam ook je abonnee nummer, adres en maat hoofdstel (pony, cob, full of extra full). Wie weet, misschien heb je wel geluk!

Nog geen abonnee? Dan is dit misschien een mooi moment om hier verandering in te brengen. Voor maar € 11,50 per maand krijg jij 16 x per jaar Hoefslag Magazine in de bus, bekijk je op dehoefslag.nl meer dan 25 online Masterclasses met de beste trainers uit Europa en lees je alle premium berichten met achtergronden, opinie en interviews op dehoefslag.nl.

Niet gewonnen of kun je niet wachten? Bestel het hoofdstel dan via www.tessproducts.nl vanaf EUR 149,50