Neceline
Neceline

De veiling van HorseDeals november loopt “Interessante collectie”

Springen

De dertiende veiling van HorseDeals Auction staat online én er kan al geboden worden! Dit keer komen er, naast ingeplante embryo’s en rietjes sperma, ook twaalf beloftevolle en getalenteerde springpaarden onder de virtuele hamer. Wees er snel bij, want de veiling loopt af op maandag 29 november!

Advertisement

Chacco Blue

Onder de springpaarden zien we enorm veel talent terug. Neem de driejarige merrie Neceline. Een top springpaard van de hengst Chacoon Blue (v. Chacco Blue), met alleen maar 1.60m-hengsten in de pedigree. Een bewezen sportstam dus!

Nubertha

Of de eveneens driejarige hengst Nubertha (v. Emerald van ‘t Ruytershof). De moeder van deze getalenteerde hengst is ook de moeder van de 1.60m springende en goedgekeurde hengst Dexter R. 


Negen embryo’s

Naast de twaalf talentvolle springpaarden worden ook negen beloftevolle embryo’s aangeboden. De embryo’s zijn allemaal ingeplant en de veulens zullen dus in 2022 geboren worden. Ook hier is de sport weer verankerd, want alle embryo’s komen uit 1.60m sportgenen. In ieder geval één ervan is een merrieveulen, waarbij Carthago gecombineerd is met de Roosakker-moederlijn. Bekijk ook zeker de embryo’s uit Chacco Blue, het embryo uit Ermitage Kalone, het embryo uit de halfzus van Mylord Carthago en Bamako de Muze en uit de veelbelovende Mr. Cornet de Regor.

Diepvriesrietjes

In de November Deals vormen de diepvriesrietjes van zowel spring- als dressuurhengsten weer het grootste aantal loten en is naast de vaste toppers, zoals Chacco Blue, Conthargos en Total US, Onder andere de hengst Pegase van ’t Ruytershof weer terug van weg geweest in het aanbod.

Bekijk hier de gehele collectie.

Bron: De Hoefslag