Afbeelding

Paardenveilingonline.com: nu ‘the place to be’ voor je nieuwe jonge springpaard!

Algemeen

Paardenveilingonline.com pakt nog één keer uit dit jaar. In deze 7e editie van de veiling van 2021 is weer een fantastische collectie samengesteld. Dit keer worden er talentvolle, jonge springpaarden aangeboden, die zorgvuldig zijn geselecteerd op kwaliteit en gezondheid. Wees er snel bij, want de veiling is al gaande en loopt af op zaterdag 20 november vanaf 20.00 uur.

Advertisement

Bekijk hier de hele collectie.

Talent voor de toekomst

Wat een topcollectie heeft het team van Paardenveilingonline ook dit keer weer samengesteld. Dit keer komen er kwaliteitsvolle jonge springpaarden onder de virtuele hamer van 2,5-, 3,5- en 4,5 jaar oud. Hiervan zijn al een aantal oudere paarden onder het zadel. Allen talentvolle springpaarden met een mooie sportieve toekomst in het verschiet. In de collectie is voor iedereen en voor iedere portemonnee een springpaard te vinden.

Bewezen vaderdieren

In de collectie is onder andere de 3,5-jarige hengst Billy HTW opgenomen. Deze zoon van de bekende Tangelo van de Zuuthoeve, is goedgekeurd bij het AES. Een aanwinst voor zowel de fokkerij als de sport! Verder zien we een aantal nakomelingen van de zesjarige, genetisch zeer interessante hengst Pommerol de Muze. Daarnaast vinden we veel bewezen vaderdieren terug bij de paarden in de collectie, zoals Kassander van ’t Roosakker, Toulon, Zirocco Blue VDL, Casall, Emir R, Nestor de Mariposa en Balou du Rouet.

Registreren

Om mee te kunnen bieden in de veiling dient u zich eerst te registreren. Dat kan heel eenvoudig en gratis via de registratiepagina van Paardenveilingonline.com. De veiling loopt af op zaterdag 20 november vanaf 20.00 uur. Wees er dus snel bij om kwaliteit en talent aan te schaffen voor een realistische prijs!

Uniek platform

Paardenveilingonline.com biedt fokkers een uniek platform om hun fokproducten te presenteren aan geïnteresseerde klanten vanuit de hele wereld. Het aantal landen breidt zich nog iedere veiling uit. “Ons doel is om fokkers en kopers op een toegankelijke en betaalbare manier samen te brengen. Op deze manier helpen we fokkers met hun afzet en onze klanten aan een kwalitatief goed springpaard, veulen, fokmerrie of embryo tegen marktconforme en realistische prijzen.”

Alle paarden zijn zowel klinisch als röntgenologisch gekeurd (alle rapporten en x-rays zijn online in te zien). Mocht u vragen hebben over de paarden, aarzel dan niet om contact op te nemen met het team van Paardenveilingonline! 

Bekijk hier de gehele collectie van de zevende veiling.

Bron: De Hoefslag