Robert Whitaker - Catwalk IV
Gothenburg Horse Show 2020
© Digishots
Robert Whitaker - Catwalk IV Gothenburg Horse Show 2020 © Digishots Leanjo de Koster

Robert Whitaker’s Catwalk IV op 18-jarige leeftijd met pensioen

Springen

Robert Whitaker’s Catwalk IV mag van zijn pensioen gaan genieten, dat maakt de springruiter bekend via Facebook. 

Advertisement

Succesvol 

Robert zit al sinds 2011 in het zadel van de hengst en heeft met 23 overwinningen en ontelbare top 10-klasseringen een succesvolle sportcarrière achter de rug. Zo won de combinatie verschillende puissances, 5*-Grand Prix en liepen ze vooraan mee in zowel Nations- als World Cups. In tien jaar tijd verschenen Robert en Catwalk in elke ring ter wereld, van Hickstead en Dublin tot Londen Olympia en Liverpool. “Catwalk is een van de beste paarden die Rob ooit heeft mogen rijden”, luidt het. 

Welverdiend

Robert: “Catwalk maakt deel uit van de familie, hij is ons niets verschuldigd, hij heeft me de afgelopen tien jaar zoveel geleerd, we hebben bewogen tijden gedeeld, maar ook veel succes. Het was erg belangrijk voor ons dat hij zijn carrière op de top van zijn kunnen en geluid afsloot, zodat hij van zijn pensioen kan genieten. Ik wil ook iedereen bedanken die bij hem betrokken is geweest, want ook zij maken deel uit van het succesverhaal’
We zijn verheugd dat Catwalk hier thuis met pensioen gaat en hem te zien genieten van een welverdiende paddocktijd. Bedankt Catwalk!”

Bron: Facebook R. Whitaker Equestrian  

Foto: DigiShots