Brandy Bos - Florett W
CDI Lier 2022
© DigiShots
Brandy Bos - Florett W CDI Lier 2022 © DigiShots DigiShots

Brandy Bos derde plaats in kür op muziek: ‘’Hij is echt gegroeid dit concours!’’

Dressuur

Brandy Bos wist de twaalfjarige Florett W (v. Jazz) vanavond op CDI Lier naar 74,63% te rijden, wat goed was voor een derde plaats!

Advertisement

Podium

De eerste plaats in de kür op muziek voor de Young Riders was voor de Belgische Amber van den Steen. Zij reed Fame (v. Ampère) naar een mooie score van 77,23%. De Duitse Jana Lang reed Baron (v. Johnson TN) naar 76,30% en behaalde daarmee de tweede plaats. Brandy Bos volgde hen op en werd derde. 

‘’Heel tevreden’’

Over haar kür vertelt Brandy: ‘’De kür ging heel goed, ik ben wel heel tevreden! Hij blinkt vooral uit in zijn makkelijke lopen. Hij heeft altijd zijn hoofd stil en beweegt gewoon heel gemakkelijk. Hij heeft een goede draf en ook voor zijn wissels krijgt hij altijd mooie punten. Ik ben heel blij dat hij zich altijd zo goed gedraagt, hij heeft echt een fijn karakter! Over dinsdag en gisteren ben ik eigenlijk ook wel tevreden. Toen stond hij alleen iets minder goed stil en dat heeft ons wel puntjes gekost, maar daarom ben ik wel heel blij dat ik hem vandaag goed stil kreeg! Verder is het altijd een plezier om met hem te werken; hij is echt gegroeid dit concours!’’ Dinsdag behaalde de combinatie een mooie zesde plaats met 70,25% en gisteren reden ze naar 70,15%, wat goed was voor een vierde plaats. 

Mooie scores

Ook de andere Nederlandse amazones reden mooie scores bij elkaar. Fleur Prinsen en Fame (v. San Amouri) reden met 72,41% naar een zevende plaats. Zij werden opgevolgd door Shanna Baars en Farzana G (v. Ampère) met 72,31%. Sanne van der Pols wist haar Excellentie (v. Romanov) uiteindelijk naar een twaalfde plaats te rijden met 71,17%. 

Bron: De Hoefslag

Foto: DigiShots