Sophie van Norel - Itrina
CDI Lier 2022
© DigiShots
Sophie van Norel - Itrina CDI Lier 2022 © DigiShots DigiShots

Nederlandse Children claimen podium op CDI Lier

Dressuur

De Nederlandse Children wisten vanochtend wederom mooie scores te rijden op CDI Lier en het gehele podium te claimen!

Advertisement

Eerste plaats – Sophie van Norel

Vandaag was de winst voor Sophie van Norel met Itrina (v. Dream Boy N.O.P.) met 74,28%. Gisteren behaalden zij een mooie score van 73,45%, wat werd beloond met een tweede plaats. Dinsdag wist deze combinatie met 71,45% ook al de tweede plaats te bemachtigen. Hierover vertelde Sophie aan Hoefslag: ‘’Het ging eigenlijk wel goed. Itrina liep heel lekker, maar ik merkte dat ze wel een beetje moe was van alle indrukken hier. We hadden een grote fout in de contragalop, toen sprong ze om. Dat was natuurlijk erg jammer. Dit is onze eerste internationale wedstrijd en alles is hier zo mooi!’’ Kortom: een geslaagd internationaal debuut voor Sophie en Itrina!

Tweede plaats – Sophie van Iwaarden

Met 74,01% was de tweede plaats vandaag voor Sophie van Iwaarden en Hermes Mithras (v. Abanos). Gisteren reed deze combinatie met 72,50% naar een derde plaats. Met 71,88% reden ze dinsdag naar een eerste plaats. Hierover vertelde ze aan hoefslag: ‘’Het algemene beeld zag er goed uit. We hadden wel wat foutjes waar ik erg van baalde. In de draf moest Hermes een paar keer hoesten, waardoor er wat rommeltjes ontstonden en na de uitgestrekte galop viel ze even terug in draf. Toen ik de ring uitkwam was ik daar een beetje ontevreden over, maar toen ik mijn proef terugkeek zag ik dat het beeld voor de rest eigenlijk heel erg mooi was.’’

Derde plaats – Hansje Boudwijn

Hansje Boudewijn en Bo (v. Florett AS) maakten vandaag het podium compleet met 73,69%. Zij reden gisteren al naar een vierde plaats met 71,88% en dinsdag naar een zesde plaats met 67,75%. Manouk Zuiderent reed haar Dollarboy S-G (v. Don’t Worry) vandaag naar een negende plaats met 66,89%. 

Bron: De Hoefslag

Foto: DigiShots