Foto: Privé bezit
Foto: Privé bezit

Chiel van Bedaf na vier jaar weer in de ring met Bond’s Painting: “Een oude liefde”

Dressuur

Afgelopen weekend kwam na vier jaar Chiel van Bedaf weer in de ring mat Bond’s Painting (v. OO Seven). Hij maakte zijn debuut in de Prix St George met een tweede plaats met 68.97%.

Advertisement

Team Goud

“In 2017 reed ik met Bond’s Painting bij de Children”, vertelt Chiel. “ Samen met het Nederlands team behaalde wij teamgoud tijdens het EK in Roosendaal. Dat was een fantastisch moment. Daarna bracht ik hem uit bij de Junioren in het ZZ-Zwaar. We hebben toen enkele kader scores behaald.”

Gabi Franke

“In 2018 verkochten we Bond’s Painting aan Gabi Franke. Zij had de droom om naar de Grand Prix te gaan. Bijna was dit doel bereikt, toen Gaby helaas aan haar heup geopereerd moest worden. Op dit moment is Gabi aan het revalideren en is Bond’s Painting weer bij ons op stal gekomen.”


Bijschrift - Credit

foto: Privé bezit

“Oude Liefde”

“Voor Gabi is dit natuurlijk allemaal heel vervelend. Voor mij is er echter weer een oude liefde op stal gekomen. Echt heel bijzonder. Het is echt genieten nu. Ik mag hem trainen en uitbrengen, zolang het herstel van Gabi duurt. Het doel is met hem te starten in de Grand Prix bij de U25.”

Key-West Texel

“Veder rijd ik ook nog Key-West Texel (v. Toto JR). Met hem werd ik derde in de finale van de Greenpoint Cup. Hij is nog jong, dus we doen het rustig aan. Ik ben hem aan het klaar maken voor de Young Riders.”

Joop van Uytert

“Op dit moment loop ik stage bij Joop van Uytert. Ik krijg hier ontzettend mooie kansen. Ik mag de aangewezen hengsten rijden. Op die manier leer ik ontzettend veel en ik leer veel mensen kennen. Het is elke keer als ik rijd weer genieten.”

Bron: De Hoefslag

Afbeelding