Dinja van Liere - McLaren
KWPN Hengstencompetitie Ermelo 2021
© DigiShots
Dinja van Liere - McLaren KWPN Hengstencompetitie Ermelo 2021 © DigiShots Leanjo de Koster

Hengstencompetitie Ermelo levert goede winnaars op

Dressuur

Gisteravond vond de tweede wedstrijd plaats van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie in Ermelo. 

Advertisement

Mexpression

Drie Gelderse hengsten beten het spits af. De Expression-zoon Mexpression won de rubriek voor Gelderse hengsten met 83 punten. 

Z/ZZ-L

Drie hengsten namen het tegen elkaar op in de klasse Z/ZZ-L. Jameson RS2 (v.Blue Hors Zack), Jheronimus (v.Dream Boy) en GLOCK’s Taminiau (v.GLOCK’s Toto Jr.). Juryleden Joyce van Rooijen-Heuitink en Bart Bax gaven de hoogste punten aan GLOCK’s Taminiau. De hengst kreeg een 9 voor de stap en de draf. De galop werd beloond met een 9,5 eveneens als de totaalindruk. Voor de harmonie kreeg de combinatie een 8,5.

M

Wederom wint Las Vegas (v.Ferdeaux) met overmacht in de klasse M, dit keer weet hij 91 punten te behalen. Hij kreeg een 9,5 voor de draf en de totaalindruk. Lord Romantic (v.Don Romantic) en Lloyd (v.Governor) schuiven aan op plaats twee en drie met respectievelijk 82 punten.

L

Dinja van Liere wist zich met twee paarden op het podium te rijden. Met McLaren (v.Morricone) wist ze wederom de overwinning op te eisen, met Mauro Turfhorst (v.Zonik) werd ze derde. McLaren kreeg tweemaal een 9,5 namelijk voor de galop en de harmonie. De tweede plaats ging naar Maddox Mart (v.Hennesy) met Jessica Lynn Thomas.

Bekijk hier de uitslagen

Bron: De Hoefslag

Foto: Digishots