Lynne Maas - Eastpoint
CDI Exloo 2022
© DigiShots
Lynne Maas - Eastpoint CDI Exloo 2022 © DigiShots DigiShots

Lynne Maas vervangt Hans Peter Minderhoud tijdens CHIO Rotterdam

Algemeen

Vanmorgen bracht Hans Peter Minderhoud naar buiten dat zijn GLOCK’s Dream Boy N.O.P. (v. Vivaldi) niet fit is voor CHIO Rotterdam. De hengst is na zijn blessure niet op tijd hersteld voor de tweede observatie. Bondscoach Alex van Silfhout heeft Lynne Maas opgesteld als vervanger van Minderhoud. 

Advertisement

Vaste waarde

Hans Peter schreef op social media: “Na zijn blessure hoopten we dat hij op tijd fit zou zijn voor Rotterdam. Nu blijkt dat dat te kort dag is om hem in top conditie te hebben voor zo’n belangrijke wedstrijd.” Hoefslag sprak met bondscoach Alex van Silfhout over de afwezigheid van Dream Boy. Na het NK (eerste observatie) is het nu de tweede observatie waarbij de zwarte hengst niet in de ring verschijnt. Alex: “Het is voor het team natuurlijk waardeloos, maar wat kun je er aan doen. Als hij niet fit is kan hij ook niet mee doen. We hopen natuurlijk dat de combinatie voor het WK fit is. Als hij voor die tijd vorm behoud kan laten zien kunnen we in bepaalde situaties creatief zijn. Hans Peter en Dream Boy zijn altijd van vaste waarde geweest voor TeamNL.”

Lynne Maas en haar hengst Eastpoint zal volgende week samen met Dinja van Liere met Hermès, Thamar Zweistra met Hexagon’s Ich Weiss en Emmelie Scholtens met Indian Rock gaan strijden om een podiumplaats.

Bron: Hoefslag, overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via webredactie@mediaprimair.nl is niet toegestaan 

Foto: Digishots