Afbeelding

Jij een les van je dromen, een ziek kind een mooie dag

Algemeen

In Nederland krijgen gemiddeld vier families per dag te horen dat hun kind een ernstige, soms levensbedreigende ziekte heeft. Dan breekt er een periode aan van maanden, soms jaren met onderzoeken, behandelingen en ziekenhuisopname. Het niet weten wat de toekomst gaat brengen. Al deze kinderen hebben een liefste wens. Make a Wish Nederland vervult deze wensen.

Advertisement

Allerliefste wens

Het is niet alleen een leuke dag, maar een hele weg richting deze dag. Het kind krijgt een stukje regie, over haar of zijn allerliefste wens. Dit geeft het kind energie en kracht en vertrouwen in de toekomst. Het maakt het kind sterker. 

Riders for Wishes

Al deze wensen kosten natuurlijk geld.  Een aantal fantastische, bekende ruiters van Nederland doet mee aan Riders for Wishes. Wie deze ruiters zijn, wordt de komende tijd bekend gemaakt vis de sociale media kanalen van Make a Wish. Onder andere via insta@ridersforwishes. Jij maakt kans om les te krijgen van één van deze fantastische ruiters.

Les van je dromen

Via oe veilingsite wishesforwishes.nl kun je bieden op een les van de ruiter van je dromen. Je krijgt les op je eigen paard of pony op de stal van de bekende ruiter. jullie spreken samen een datum af.  Alle opbrengsten gaan naar Make-A-Wish Nederland en worden gebruikt om  wensvervullingen te realiseren. 

Veiling

Op  wishesforwishes.nl vind je meer uitleg over de actie en staan de namen van de ruiters waarop geboden kan worden. De veiling is open vanaf 16 mei en sluit op 29 mei om 21.00 uur. Wil je niet bieden, maar toch Make a Wish steunen? Dat kan natuurlijk ook via https://www.actiemakeawish.nl/actie/riders-for-wishes....

Meer informatie

Juliette Redelé en Merle Akkerman vertellen je graag meer over deze bijzondere actie. Zij zijn te bereiken via jredele@makeawishnederland.org en  makkerman@makeawishnederland.orgwww.makeawishnederland.org

Bron: Make a Wish Nederland