Jeroen Dubbeldm en Britt Dekker
Jeroen Dubbeldm en Britt Dekker

Jeroen Dubbeldam in nieuwe paardenfilm Britt Dekker: ‘Acteren heel leuk om te doen’

Algemeen

In 2019 werd de film Whitestar gelanceerd, waar Britt Dekker en haar Spaanse schimmelhengst George de hoofdrol in speelden. Onlangs maakte Britt bekend dat er nog een feel-good paardenfilm aan komt: Silverstar. De filmdagen zijn in volle gang. Naast de verschillende bekende acteurs maakt ook internationaal springruiter Jeroen Dubbeldam deel uit van de cast.

Advertisement

Super leuk

“Voor de eerste film, Whitestar, hadden ze me ook benaderd, maar ik was veel weg, dus toen lukte dat niet. Nu vroegen ze me weer. Qua tijd paste het heel mooi, dus dit keer heb ik het wel gedaan. Ik had er nooit over nagedacht of acteren iets voor mij zou zijn, maar het is super leuk om te doen”, steekt Jeroen enthousiast van wal.

Rol

Over zijn rol vertelt hij verder: “Ik speel iemand die een ruiter moet adviseren bij de aankoop van een paard. Dat past dus prima in mijn straatje, want daar houd ik me in het dagelijkse leven ook mee bezig. Ik hoef niet te rijden in de film, maar dat vind ik prima. Het is juist leuk om eens iets anders te doen.”

Heel professioneel

“Er komt enorm veel bij kijken om een film te maken. Voordat er een scène van een paar minuten op staat, kunnen er zo al een aantal uren voorbij zijn. De hele crew is enorm professioneel. Echt heel leuk om van dichtbij mee te maken. Ze zijn nu halverwege de opnamedagen, maar ik denk dat het een hele mooie film wordt. Ik ben wel vaker op tv geweest, maar op zo’n groot scherm in de bioscoop naar jezelf kijken is wel anders. Ik ga de film kijken op de première en ik ben enorm benieuwd naar het eindresultaat straks.”

Bron: De Hoefslag

Foto: Digishots

Jeroen Dubbeldam en Oak Grove's Carlyle