Willem Greve - Eldorado van de Zeshoek
KWPN Hengstenkeuring 2016
© DigiShots
Willem Greve - Eldorado van de Zeshoek KWPN Hengstenkeuring 2016 © DigiShots DigiShots

Gouden speld voor Egbert Schep

Algemeen

Na negen jaar neemt Egbert Schep op de Nationale Merrie-en veulenkeuring afscheid van het Algemeen KWPN-bestuur. Voorzitter Andries van Daalen en het KWPN-bestuur spraken de paardenfokker toe.

Advertisement

Ongelofelijk missen

Andries van Daalen: “In april 2012 trad Egbert Schep toe tot het Algemeen Bestuur van het KWPN. Vanwege de maximale zittingstermijn was Egbert niet herkiesbaar. Egbert is een zeer deskundige en betrokken paardenman in hart en nieren. Nationaal maar ook internationaal kent iedereen de naam Egbert Schep. Hij is altijd overal aanwezig, van de Blom Cup tot de KWPN Kampioenschappen. Egbert is er als eerste en vertrekt als laatste. Hij is een echte paardenman die zeer succesvol is met dressuur- en springpaarden maar ook van de eventing heeft hij veel verstand. Bij een dergelijk afscheid wordt er vaak aangegeven dat de persoon in kwestie gemist gaat worden, maar bij Egbert is dat dubbel en dwars het geval: wij gaan hem echt ongelofelijk missen als Algemeen Bestuurslid.”

Grote inzet

Als dank voor zijn grote inzet ontving Egbert Schep de gouden KWPN-speld. Uit handen van hengstenkeuringscommissielid Cor Loeffen het bronzen KWPN-beeld. Het KWPN wil Egbert bedanken voor zijn passie en inzet voor onze vereniging.

Bron: KWPN

Foto: DigiShots