Algemeen

  • aangepast 29 juni 2021 21:33

We are Imperial Riding

Imperial Riding staat voor uitstekende sportkleding en paardenartikelen voor moderne en jonge ruiters. Wij zijn hèt kleurrijke paardensportmerk met als doel paardrijden nog leuker te maken. Dare to be different. Onze collecties zijn stijlvol, glamoureus, chic, uitgesproken en super shiny. Wij zijn er om te verwonderen en de ruitersport wat sprankelender te maken. Kleur is ons geheime wapen. Het laat ons opvallen, omdat we bijzonder willen zijn. Schitteren in het zadel maakt ons bij!

Nieuwste mode trends

Vanuit ons kantoor in Den Haag volgen wij de nieuwste mode trends en ontwikkelen de coolste producten voor de ruitersport. Het Imperial Riding design team verzamelt altijd de meest vrolijke ideeën, prints, kleuren en gekkigheden. Maar we weten ook dat niet iedereen gek is op al die felle kleuren of printjes. Dus bestaan onze collecties altijd uit gekke, kleurrijke artikelen met veel kleur, glitters en glanzende stoffen. Maar ook uit artikelen in rustige tinten vaak in zwart/blauw/grijs en glitters in de details.

Shine bright, ride bright

Ga de uitdaging aan en volg je passie. Ga lekker buitenrijden, dressuur rijden, springen of gewoon tijd doorbrengen met je paardenvriendinnen. Wij zijn daar graag bij en daarom vind je ons ook regelmatig op evenementen zoals CHIO in Aken, Horse Event in Vijfhuizen en nog vele meer. Hou daarom onze event-agenda nauw in de gaten en bezoek onze befaamde Imperial Riding tour bus. Wij zijn gek op selfies en al helemaal op leuke, grappige, schattige foto's van jou met je paard of pony. Op onze social media kanalen zoals Facebook en Instagram zien we dan ook graag foto's van onze fans en klanten terug.

Matching outfits

Het is al lang geen trend meer te noemen, zeker in de ruitersport hoort het erbij: je wilt producten die bij elkaar passen! En dan het liefst in verschillende vormen te combineren zijn. Onze paardenspullen matchen altijd met jouw kleding.

We love horses

Paarden zijn ons leven. Ze zijn meer dan een hobby, meer dan een passie, zij zijn onze obsessie! Daarom ontwerpen we producten die niet alleen mooi staan op je paard of pony, maar die ook voor het dagelijkse comfort en bescherming zorgen. Wist je bijvoorbeeld dat wij halsters en hoofdstellen van top-kwaliteit leer maken? Of dat we ook spullen hebben om te poetsen of je paard op stal te verzorgen? Onze collecties bestaan uit veel meer dan enkel ruitersportkleding, zadeldekjes en peesbeschermers. Bekijk onze hele collectie in onze webshop imperialriding.com  

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties