Afbeelding

Winactie | Warmte-regulerende beenbeschermers

Winacties

Vanaf 1 april is het verboden om op het wedstrijdterrein gebruik te maken van bandages. Nou waren wij er zelf ook al geen voorstander van, want wetenschappelijk onderzoek heeft al meermaals aangetoond dat de temperatuur van de benen te veel oploopt onder bandages. Ditzelfde geldt ook voor sommige beenbeschermers trouwens. Tegenwoordig gaan de ontwikkelingen snel en zijn er verschillende opties mogelijk voor het geval dat je wel gebruik wenst te maken van beenbescherming, maar geen oplopende temperatuur in de benen wil. 

Advertisement

Sporthäst

Een merk dat zich hiervoor hard maakt, is Sporthäst. De beschermers zijn gemaakt met Outlast, een unieke warmte-regulerende stof ontwikkeld door NASA. De stof absorbeert de warmte, slaat dit op en geeft het naar buiten weer af. Hierdoor ademt de stof als het ware en worden de benen veel minder warm dan met bandages of met kunststof of leren beschermers. In het gebruik zijn ze makkelijk aan te brengen met goede kwaliteit klittenband. Ze blijven ook na veelvuldig gebruik mooi en beschadigen niet, maar ze geven wel de bescherming aan de benen die je wilt. 

Winactie

Je kunt een setje van deze beschermers winnen in wit of in zwart. De Hoefslag mag namelijk één setje ter waarde van €113,95 weggeven aan een abonnee. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in. Voor meer info: www.sporthast.com.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.

Afbeelding