Afbeelding

Winactie | Indrahorse beenbeschermers (winnaar bekend)

Winacties

Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat bandages slecht zijn voor de doorbloeding en ervoor zorgen dat de pezen veel te warm worden. En toch zie je ze te pas en te onpas, in allerlei kleuren. 

Advertisement

Maar peesbeschermers zijn een ander verhaal en gelukkig zijn er beschermers op de markt die wel de juiste ondersteuning en flexibiliteit bieden en niet schadelijk zijn voor de pezen. Want zeker tijdens een buitenrit of het maken van een sprongetje vind ik het een fijn idee dat de paardenbenen beschermd worden. 

Paardenwelzijn 

Indrahorse is al 25 jaar koploper op dit gebied. Het merk staat voor welzijn van het paard en draagcomfort. Toen ik dus de kans kreeg om een set te testen, was ik er als de kippen bij. De ademende materialen van de Indrahorse beenbeschermers zijn zacht en flexibel, maar ze vangen wel een klap en de daaruit ontstane trillingen op. De pezen zijn daardoor goed beschermd. 


Het klittenband waarmee je ze bevestigt is rekbaar, dus je kunt nooit de bloedsomloop belemmeren. De peesbeschemers zijn heel makkelijk te bevestigen en zakken niet af tijdens het gebruik. Ze zijn er in heel veel kleursamenstellingen, dus voor ieder wat wils.

Winnen

Ben jij Hoefslag-abonnee en wil je zo’n geweldige Indrahorse-set winnen? Stuur dan een mail naar hoefslag@mphorses.nl o.v.v. ‘Weggeefactie Indrahorse’ en laat je naam en adresgegevens weten. Wedden dat jij ook fan wordt?!😊 

Win je niet?

Win je de peesbeschermers niet? Jammer! Gelukkig zijn ze ook te koop via de betere ruitersportzaak. De dealers vind je op de site van Indrahorse. Vanaf €49,50 per set.

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn. 

Afbeelding
Afbeelding