Afbeelding

Winactie | Correct Connect Copper Tech handschoenen (winnaar bekend)

Winacties

Dit keer hadden we een bijzonder product voor de rubriek getest: de Correct Connect Copper Tech handschoenen van Equismart. Deze handschoenen zijn namelijk uitermate geschikt voor mensen die last hebben van pijnlijke handen. Pijnlijke handen zijn in de normale gang van zaken al vervelend, maar het kan je rijgenot ook enorm beperken. Let op: deze handschoenen kun jij winnen!

Advertisement

Betere doorbloeding

We lieten ze testen door iemand die veel last heeft van artrose in haar handen. Een pot openen is al een kwelling, laat staan paardrijden, maar toch wil ze graag blijven rijden. “Direct toen ik ze aandeed voelden ze al heel fijn aan mijn handen. Anders dan gewone handschoenen”, vertelt ze. In de handschoenen zit koper verwerkt. Dit helpt om de doorbloeding in je handen te verbeteren. Gunstig dus bij pijnlijke, stijve of gezwollen handen. 


Verlichting van de pijn

Ze heeft ze eerst een dag in en rond het huis gedragen en dat gaf al verlichting van de pijn. Uiteindelijk heeft ze er ook mee gereden. “Ik merkte echt verschil! Wat ook heel fijn is aan deze handschoenen is dat ze heel veel grip hebben door een antislip van siliconen. Hierdoor kan ik de teugels veel makkelijker vasthouden en hoef ik niet zoveel spanning in mijn handen te houden, wat pijnlijk is. Ik ben er heel blij mee en kan het zeker aanraden bij pijnlijke handen.”

Winactie

De Hoefslag mag een set van deze handschoenen ter waarde van €65,- weggeven aan een abonnee. Kans maken? Vul dan dit formulier in. De handschoenen zijn er in zwart, grijs en bruin. Je koopt ze nu met 15% tot 31 januari met code CC15 op www.equismart.nl.


(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.

Afbeelding
Afbeelding