Afbeelding

Winactie | Baselayer Sambucco x by Jill (winnaar bekend)

Winacties

Vroeger reden we in een gewoon shirt, blouse of trui. Bij andere sporten was dit veel beter geregeld, daar hadden ze wel de geschikte kleding. Gelukkig is er de laatste jaren veel veranderd en is ook onze rijkleding aangepast, zodat we comfortabel onze passie kunnen uitvoeren en er ook nog eens leuk uitzien.

Advertisement

Nederlands bedrijf

Een van de merken die veel aandacht besteed aan fijne stoffen, comfort en mooie looks is Sambucco. Sambucco is een Nederlands bedrijf dat gerund wordt door Rachelle Seijbel. Ze volgt alle trends op de voet en past haar collectie daar op aan. Deze winter is ze een nieuwe samenwerking aangegaan met Grand Prix-amazone Jill Huijbregts, wat resulteerde in een unieke collectie. In Hoefslag Getest hebben we de baselayer van deze serie getest. In de kleur Stormy Sea.


Heerlijk te dragen

Hij is enorm kleurrijk. De kleuren zijn wel heel zacht, teal in combinatie met goud, waardoor hij goed te combineren is met meerdere kleuren. De baselayer is gemaakt van een lichte stof, die vier kanten uit stretcht. Het materiaal is vochtregulerend, waardoor hij heerlijk te dragen is in de herfst, winter en lente, maar natuurlijk ook bij frissere dagen in de zomer. Hij voelt werkelijk aan als een tweede huid en ziet er ook nog eens fashionable uit. Het is een heerlijk product.


Winactie

Je koopt de baselayer voor €59,99 bij www.sambucco.nl of de betere ruitersportwinkel. De Hoefslag mag ook een baselayer van Sambucco x by Jill weggeven! Ben je abonnee en wil je kans maken? Stuur dan een mail met je gegevens naar hoefslag@mphorses.nl..

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel
welke abonnementenvormen er zijn. 

Afbeelding
Afbeelding