Afbeelding
Arnd Bronkhorst/www.arnd.nl

Hoe verloopt een Hunter Jumping wedstrijd? *VIDEO*

Springen

Heb je altijd al eens mee willen doen aan een Hunter Jumping wedstrijd, maar weet je niet precies wat het inhoudt? Dan hebben we hier een super leerzame video voor je, met al tips en trics.

Advertisement

Hunter Jumping Equitation

Enthousiast geworden?

Doe dan mee met de Classic Hunter Horse Show op vrijdag 19 mei bij EC De Peelbergen. Op deze prachtige accommodatie kun je deelnemen in verschillende klassen. Van groot tot klein, ervaren of onervaren, voor iedereen is er een klasse! De inschrijving is nu geopend!

Unieke kans!

Tijdens de wedstrijd zul je je vaardigheden op de proef stellen en laten zien wat jij en je paard in huis hebben. De Classic Hunter Derby Horse Show is een uitdagende wedstrijd waarbij het draait om het navigeren in een parcours van hindernissen, niet om snelheid. Het is een unieke kans om deel te nemen aan een bijzondere wedstrijd!

Wat kun je verwachten op vrijdag 19 mei? 

De jury, Wendy Ritter Peralta, is een erkende R Hunter- en Equitation-jurylid uit Florida USA. Ze heeft samen met haar man een traingsstal in Florida en is zelf zeer succesvol tot op het hoogste niveau in de springsport en de hunter-wedstrijden. Zo won ze de Washington International Horse Show en daarnaast vele regionale en nationale Hunter Championships. Verder begeleidt ze veel leerlingen met hun hunters. Een ware professional dus!

Voor iedereen een rubriek

Op de gras arena in de speciale ambiance van De Peelbergen wordt een prachtig uitziend hindernisparcours opgesteld, volgens de Amerikaanse normen. Zoals gezegd kan iedereen meedoen! De volgende klassen worden vanaf 13.30 uur verreden:
Adult Equitation Division
HorseFlight.com Hunter Derby
Adult Low Hunter Derby
Adult Low Hunter Under Saddle
HJEE Intl. Equitation Medal
Leadline
Children’s Low Hunter Derby
Pony Mini Hunter Derby
Pony Hunter Under Saddle

Inschrijven

Inschrijven kan via https://www.equicompetition.nl/.. Er is geen startkaart of lidmaatschapsnummer van de KNHS nodig om deel te kunnen nemen, deze show is voor iedereen! Paarden mogen deelnemen aan maximaal 2 rubrieken en met maximaal 2 verschillende ruiters. De 2023 jaarkalender van Hunter Jumping Equitation Holland zal binnenkort gepubliceerd worden op hun website. Volg HJEH ook op social media voor meer updates. Of check de website voor meer informatie.