Afbeelding

Hengst Irish Coffee PR van Glenn Knoester naar Frank Schuttert “Tijd voor deze kans”

Springen

De goedgekeurde hengst Irisch Coffee PR (v. Emerald) gaat zijn carrière voorzetten onder Frank Schuttert. Glenn Knoester vertelt: “Soms is het moeilijk om niet egoïstisch te zijn, maar de sportieve carrière van de negenjarige hengst gaat boven die van mij.

Advertisement

Frank Schuttert

Hij vervolgt: “Anderhalf jaar geleden kwam ik bij de eigenaren en fokkers Rob Hatzmann en Petra Klapdoor om Irish Coffee te gaan rijden. Al snel vormden wij een fijne combinatie met diverse goede resultaten. Het hoogtepunt was toch wel vorig jaar toen wij als vierde eindigden in het 1.50m op het CSI 3* Ommen. Irish Coffee PR is volgens mij een hengst voor het allerhoogste niveau en helaas kan ik hem die kans niet geven. In het huidige systeem van wedstrijden is het voor mij heel moeilijk om 3* en 4* wedstrijden te rijden, maar voor Irish is het nu tijd om deze kans wel te krijgen. Wie daar het meest geschikt voor is? Mijn maat Frank Schuttert natuurlijk!”

Jos Lansink

Voor Frank Schuttert is Irish Coffee PR een mooie aanvulling van zijn team paarden welke hij aan het opbouwen is na zijn vertrek bij Jos Lansink. Deze week vertrekken Frank en Irish voor een maand naar Spanje voor deelname aan de Sunshine Tour. Daar heeft hij alle mogelijkheden om met Irish een combinatie te gaan vormen voor het aanstaande outdoorseizoen.

Irish Coffee PR blijft dit dekseizoen beschikbaar middels diepvriessperma.

Bron: Persbericht