Afbeelding

Lammert Laseur overleden

Sport

Lammert is afgelopen zondag vredig ingeslapen, het lichaam wilde niet meer. Hij was altijd actief als springruiter en bekend als de broer van Johan Laseur, maar hij wierf vooral bekendheid als trainer. Hij is na een kort, maar hevig ziekbed helaas overleden.

Advertisement

Hindernis te hoog

Vele hindernissen heeft hij genomen, maar de laatste was te hoog. Toch heeft hij zijn passie, het lesgeven, tot het laatste moment voortgezet. Lammert heeft aangegeven dat hij een rijk leven heeft gehad met alle kennis die hij heeft opgedaan, de mensen die hij heeft leren kennen en wat hij in de sport heeft bereikt. Iedereen die iets in zijn leven heeft betekend heeft wilde hij nogmaals bedanken en deze mooie momenten koesteren.

Afscheid

Daar waar hij de wereld heeft begroet zal hij de wereld ook weer vaarwel heten, op stal Johan Laseur in Soest. Maandag 26 februari 2024 is er gelegenheid om afscheid te nemen van Lammert en herinneringen op te halen onder het genot van een drankje vanaf 18.30 uur. Om 21 uur zal Lammert de stal verlaten waarbij wij de aanwezigen willen vragen een erehaag te vormen met het licht van je mobiel. Iedereen die hier behoefte aan heeft is dan ook welkom op Stal Johan Laseur, Jachthuislaan 57 te Soest.

Wil je bloemen sturen dan kunnen deze op bovenstaand adres worden afgeleverd tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Dinsdag 27 februari 2024 zal er een besloten uitvaart zijn met de naaste familie.

Afscheidsinterview

Zeer recent ging De Hoefslag langs bij Lammert voor zijn afscheidsinterview. Het werd een mooi gesprek met veel wijsheden en mooie herinneringen die opgehaald werden. Je leest het hier onder.