Extreme U.S.
Extreme U.S.

KNHS College Tour ‘Jonge Paarden Rijden’ met Joop en Renate van Uytert

Dressuur

Op woensdagavond 22 maart komen Joop en Renate van Uytert naar het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo om een kijkje in hun keuken te geven over het succesvol opleiden van jonge paarden. Jij kunt erbij zijn!

Advertisement

Praktische avond

Een praktische avond voor ruiters en instructeurs, waarbij de opleiding van het jonge paard uitvoerig besproken wordt. Joop en Renate zullen uitleggen hoe ze de opleiding beginnen en de sterke punten van de paarden verder ontwikkelen. Ook het herkennen van een talentvol paard is aan Joop toevertrouwd. Hoe herken je een goed paard, welke exterieurkenmerken zijn belangrijk en hoe belangrijk is het karakter? De unieke kennis van Joop over paarden, tevens eigenaar van Hermès N,O,P, die uiterst succesvol is onder Dinja van Liere, zal breed besproken worden. 

Talenten in de baan

De KWPN goedgekeurde dekhengsten O’Toto van de Wimphof (Toto jr. x Riccione), One Million (Vivaldi x Apache) en Extreme U.S. (Escamillo x Vivaldi) maken in ieder geval hun opwachting onder Renate van Uytert, Robin Heiden en John Tijssen. De invulling van het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

One Milion

Joop en Renate van Uytert

Hengstenhouder Joop van Uytert heeft een belangrijk aandeel in de Nederlandse dressuurpaardenfokkerij. Talloze successen boekte hij met zijn hengsten op keuringen, in het verrichtingsonderzoek, de hengstencompetitie en de Pavo Cup maar ook in de topsport is het genieten van ‘zijn’ talentvolle paarden. 

Renate schittert als amazone met grote regelmaat in de baan. Samen met haar man Joop runnen ze het bedrijf in Heerewaarden. Renate rijdt dagelijks met veel plezier diverse hengsten en boekt mooie successen in de ring. Renate heeft veel ervaring met jonge paarden en kan ons op 22 maart veel vertellen over haar aanpak.

Johnny Dep

Informatie

Datum: Woensdagavond 22 maart 2023
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Entree: € 25,- voor KNHS-leden en € 30,- voor niet leden
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie (deze punten worden automatisch bijgeschreven).

Korting

Speciale actie voor Hoefslag volgers: met de code Hoefslag-CTKNHS betaal je maar €22,50!

Koop hier je tickets en zorg dat je het niet mist!

Johnny Dep
One Milion