Yvette Overgoor hier met een ander paard genaamd Ace
NK Dressuur 2021
© DigiShots
Yvette Overgoor hier met een ander paard genaamd Ace NK Dressuur 2021 © DigiShots DigiShots

Yvette Overgoor scoort hattrick Grade III tijdens CPEDI3* Riesenbeck

Dressuur

Yvette Overgoor wist goede zaken te doen op het internationale concours in Riesenbeck. Ze komt uit met haar paard Alexander (v. Rubels) in Grade III.

Advertisement

Nederlandse deelname

Vrijdag werd de eerste proef, de team test, verreden en daar wist Yvette het oranje lint te winnen. De proef was goed voor 72,11%. Annemarieke Nobel werd in Grade I tweede met haar Doo Schufro (v. Doolittle) met 70,48%. In Grade IV reed Melissa Jansen haar Dreamy-Boy (v. Dream on) naar de derde plaats met 70%. Met haar tweede paard Royal Rubinstein (v. Rubin Royal) werd ze vijfde. Hun proef werd beloond met 68,50%.

Hattrick

Zaterdag stond de individuele proef op het programma. Yvette Overgoor wist weer de eerste prijs op te eisen dit maal met 69,17%. Annemarieke Nobel werd derde met 68,99%. Melissa Jansen en Royal Rubinstein werden tweede in hun Grade met 72,03%. In deze proef waren de rollen omgedraaid en werd haar Dreamy-Boy vijfde. Als afsluitend onderdeel werd zondag de kür op muziek verreden. Yvette Overgoor wist ook het derde onderdeel op haar naam te schrijven. Hun kür leverde 73,41% op. Annemarieke Nobel werd ook in de kür derde met deze keer 71,96%. Melissa Jansen reed haar Royal Rubinstein in de kür en werd tweede met 74,65%.

Bekijk hier alle uitslagen.

Bron: De Hoefslag

Foto: Digishots