Jessica von Bredow-Werndl - TSF Dalera BB
Longines FEI Dressage European Championships 2021
© DigiShots
Jessica von Bredow-Werndl - TSF Dalera BB Longines FEI Dressage European Championships 2021 © DigiShots Leanjo de Koster

Jessica von Bredow-Werndl naar ruim 90% in kür op muziek WB Neumünster

Dressuur

Jessica von Bredow-Werndl en TSF Dalera BB (v. Easy Game) zijn nu ook weer niet te kloppen door de concurrentie. Op de Wereldbekerwedstrijd in Neumünster wisten ze zowel de proef als de kür ruimschoots op hun naam te schrijven. De proef werd beloond met 84,40% en de kür met 90,62%.

Advertisement

Tienen

De protocollen van de combinatie bestaan louter uit hoge cijfers. Meerdere tienen werden er gegeven voor de passage, piaffe, pirouettes en het artistieke gedeelte. De laagste cijfers en zelfs onvoldoendes werden gegeven voor de eners. De combinatie wist het ruimschoots op te halen en stond 4% los van de nummer twee.

Nederlandse combinaties

Op de tweede en derde plaats in de kür eindigden respectievelijk Catherine Dufour met Vamos Amigos (86,73%) en Nanna Skodborg Merrald met Atterupgaards Orthilia (84,48%). De Nederlandse combinaties Denise Nekeman met Boston STH (75,38%) en Madeleine Witte-Vrees met Finnländerin (74,18%) werden 11e en 12e.

Bekijk hier alle uitslagen.

Bron: De Hoefslag

Foto: Digishots