Nashville SW (v. Secret) en Femke de Laat
Nashville SW (v. Secret) en Femke de Laat

Mega score voor Femke de Laat en Nashville SW: “De tweede keer dat we van huis gingen”

Dressuur

Femke de Laat stuurde de 3-jarige Nashville SW (v. Secret) zondag naar een mega score van 90,5 punten en de klinkende overwinning in de Zuid Holland Dressage Cup.

Advertisement

“Ik heb echt genoten van de rit!”, vertelt Femke de Laat enthousiast aan Hoefslag. “Dit was de tweede keer dat we samen van huis gingen en de eerste keer dat hij ergens aan mee deed. Ik heb hem nu bijna 5 maanden onder het zadel.”

Stoere zwarte hengst

De stoere zwarte hengst heeft niet alleen zijn looks mee, maar heeft ook drie hele goede gangen. “Het is echt een powerpaard. Toen ik er voor de eerste keer op zat voelde ik gelijk een klik. Nashville is heel nuchter, en daarmee bedoel ik dat hij niet kijkt naar de omgeving, maar ondanks zijn stoere uiterlijk kan hij soms wel een binnenvetter zijn.”

Plannen

Het is nog niet duidelijk wat de plannen zijn voor Nashville. “Dat ligt aan wat zijn eigenaren van plan zijn met hem. Voorlopig blijft hij bij mij staan en ik zal hem zo goed mogelijk op gaan leiden. Misschien dat we straks de Pavo Cup gaan rijden of wat jonge paarden wedstrijden.”

De uitslagen staan op dit moment nog niet online, maar zullen hier verschijnen

Bron: Hoefslag / overname zonder bronvermelding én schriftelijke toestemming via webredactie@mediaprimair.nl is niet toegestaan

Foto: Lysanne Eijlander