© DigiShots
© DigiShots DigiShots

Inschrijving Equisport Cup 2021 geopend

Dressuur

Op zaterdag 30 oktober 2021 organiseert KWPN Rivierengebied alweer de zevende editie van de Equisport Cup in Velddriel. In deze competitie krijgen drie- en vierjarige dressuurpaarden de kans hun talenten te demonstreren voor een deskundige jury.

Advertisement

Talentenjacht

Na een jaar afwezigheid door corona is er weer groen licht voor het organiseren van de talentenjacht. Voor deze editie heeft de organisatie KWPN-inspecteur Wim Versteeg en Grand Prix ruiter Laurens van Lieren bereid gevonden de kwaliteiten van de jonge paarden te beoordelen en de combinaties van deskundig commentaar te voorzien.

Natuurlijke aanleg                                        

De ruiters stellen in groepjes van twee of drie tegelijk hun paarden voor aan de jury. Tijdens deze test beoordelen de juryleden de jonge talenten op hun natuurlijke aanleg voor de dressuursport. De beste combinaties van de dag gaan naar huis met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door diverse sponsoren.                                        

De inschrijving van de Equisport Cup is geopend tot 20 oktober 2021, dus meld jezelf en je paard snel aan! Dit kan door een e-mail te sturen naar kwpnrivierengebied@gmail.com.

Bron: Persbericht 

Foto: Digishots