Dressuur

Capri Sonne(foto: Remco Veurink) (Foto: Remco Veurink)
  • aangepast 29 juni 2021 22:15

Duval’s Capri Sonne voor het eerst weer op Nederlandse bodem

Tijdens CHIO Rotterdam komt Duval’s Capri Sonne Jr. voor het eerst sinds hij werd verkocht weer in actie op Nederlandse bodem. Onder de Britse Laura Tomlinson zal hij proeven in het CDI3* lopen.

Onlangs internationaal debuut

Tomlinson en Capri Sonne Jr. vormen een combinatie sinds april 2015. Ze bracht de zwarte hengst een aantal keer uit in de Lichte Tour, en in januari 2018 maakte de combinatie haar debuut in de Zware Tour. Op een nationale wedstrijd in Addington wonnen Tomlinson en Capri Sonne Jr. hun eerste Inter II-wedstrijd met 71,93%. Op de Aachen Dressage Days eind mei maakten Tomlinson en Capri Sonne Jr. hun internationale debuut. Daar eindigoeden ze telkens in de middenmoot.

Geen Dujardin en Hester

Er komen heel wat grote namen af op het CHIO Rotterdam. Onder meer de Duitse Jessica von Bredow-Werndl, de Zweed Patrik Kittel en de Amerikaan Stephen Peeters brengen een of twee paarden mee. Charlotte Dujardin en Carl Hester waren ook aangekondigd, maar hun namen staan niet op de lijst met inschrijvingen. Voor Nederland starten Edward Gal (met GLOCK’s Zonik), Hans Peter Minderhoud (met GLOCK’s Dream Boy en Zanardi), Emmelie Scholtens (met Apache en Desperado), Madeleine Witte-Vrees (met Cennin), Adelinde Cornelissen (Aqiedo), Danielle Heijkoop (Badari), Patrick van der Meer (Zippo) en Diederik van Silfhout (Expression). Bekijk hier alle inschrijvingen Bron: Hoefslag (mag niet overgenomen worden) Foto: Remco Veurink [adrotate group=”86”]

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties