Dressuur

Nicole den Dulk - Wallace N.O.P. FEI World Equestrian Games Tryon 2018 © DigiShots
  • aangepast 29 juni 2021 20:33

EK Rotterdam | Joyce Heuitink maakt para-dressuurteam bekend

Van 19 tot en met 25 augustus worden in Rotterdam de Europese Kampioenschappen springen, dressuur en para-dressuur verreden. Na de laatste observatie voor de para-dressuurruiters is bondscoach Joyce Heuitink de eerste die haar TeamNL selectie bekend maakt.

Ervaren

Joyce Heuitink gaat met een zeer ervaren team de strijd aan. De ploeg bestaat uit de combinaties die in 2018 op het wereldkampioenschap in het Amerikaanse Tryon het historische teamgoud wisten te winnen. Ook individueel hebben alle ruiters al meerdere Olympische, WK en EK medailles op hun palmares staan. De verwachtingen omtrent haar selectie liegen er dan ook niet om.

Team

Nicole den Dulk '“ Wallace N.O.P. (Grade II) Rixt van der Horst '“ Findsley N.O.P. (Grade III) Frank Hosmar '“ Alphaville N.O.P. (Grade V) Sanne Voets '“ Demantur RS2 N.O.P. (Grade IV) De reservecombinatie is Demi Vermeulen met Wannabe (Grade IV). Frank Hosmar heeft zijn paard Guetta als eigen reserve. Zie ook: Joyce Heuitink: 'Mijn combinaties zijn al vroeg in het seizoen in vorm' Bron: persbericht [adrotate group="120"]

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties