Dressuur

Britt Dekker en George - Foto: Equigeniek
  • aangepast 29 juni 2021 18:38

Britt Dekker genomineerd voor gouden Televizier-Ster

Britt Dekker is genomineerd voor de Gouden Televiziering 2020 in de categorie Televizier-Ster Presentatrice. Vorig jaar won ze de Televizier-Ster Jeugd met het programma Zappsport.

Nominatie

Dekker is genomineerd met haar programma's 'Opgezadeld met Britt' en 'Britt' s gouwe ouwen'. De docu serie 'Opgezadeld met Britt' gaat over de aanschaf van haar schimmel George en de weg naar het NK Dressuur. In het programma "Britt's gouwe ouwen' helpt ze ouderen die in een verzorgingstehuis wonen. Ze helpt mee in het tehuis bij alle dagelijkse dingen. Daarnaast organiseert ze ook een aantal leuke en gezellige uitstapjes voor de bewoners. Dekker laat ook wensen van de ouderen uitkomen.

Droom

Dekker schrijft 'Het is een droom die uitkomt. Ik heb nog nooit kans gemaakt op deze prijs.' Vorig jaar won Dekker met Ron Boszhard de Televizier-Ster Jeugd met het programma Zappsport. In Zappsport laten de presentatoren wekelijks uiteenlopende sporten, reportages en battles zien.

Stemmen

Stemmen kan tot 21 september via deze link. [embed]https://www.facebook.com/brittdekker.official/posts/3508652742486815[/embed] Bron: Facebook Britt Dekker Foto: Equigeniek

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties