Afbeelding

Nieuw op Academy4Horses.com: '˜Top presteren met je paard: de vijf mentale vaardigheden', met Sanne Beijerman

Dressuur
Advertisement
Sportpsychologe Sanne Beijerman begeleidde wereldwijd talloze ruiters en amazones in alle hippische disciplines van basis tot op olympisch niveau naar betere prestaties. In haar praktijk annex dressuurstal geeft zij sportpsychologische begeleiding aan hippische sporters van alle niveaus, traint ze haar eigen wedstrijdpaarden en geeft ze les aan een aantal goed presterende wedstrijdcombinaties. Academy4Horses is trots dat het cursusaanbod is uitgebreid met de online training van Sanne Beijerman '˜Top presteren met je paard: de 5 mentale vaardigheden'.
'Er wordt wel eens gezegd '˜word de beste versie van jezelf', maar ik vind dat eigenlijk een beetje benauwend. Alsof er een beste en een minder goede versie van jou zou zijn. Ik vind dat je bewust moet kiezen voor de versie die jij wilt zijn.'
In deze cursus van zeven online video's train je de vijf mentale vaardigheden die Sanne ook in de persoonlijke trajecten met haar cliënten traint. Bij deze e-learning hoort ook een maandelijkse live Q&A met Sanne Beijerman, exclusief voor de cursisten van deze online training.

Wanneer is mentale coaching zinvol?

'¢ Als je merkt dat je tijdens de trainingen beter presteert dan op wedstrijden. '¢ Als je veel last hebt van spanning en van een zenuwachtig gevoel. '¢ Als je moeite hebt met het rijden van proeven of wedstrijdparcoursen. '¢ Als je angst ervaart. '¢ Als je merkt dat je gauw afgeleid bent'¦ Wil je werken aan je mentale weerbaarheid, de vaardigheden trainen om jouw trainings- en wedstrijdprestaties te verbeteren of beter omgaan met spanning of angst, maar dan op je eigen moment en in je eigen tempo? Ga dan direct naar de cursus.