Afbeelding
De Hoefslag

CDI jeugd en 3* in Exloo gaat niet door

Dressuur

De op 18 tot en met 21 maart 2021 in Exloo geplande internationale dressuurwedstrijd kan vanwege de huidige COVID-19 maatregelen niet doorgaan.

Advertisement

Het organisatiecomite van Hippisch Centrum Exloo heeft alle mogelijkheden onderzocht om binnen de richtlijnen toch nog te kunnen organiseren, maar kwam tot de conclusie dat dit niet op een verantwoorde manier kan.

Gesloten tribunes

Een vierdaags internationaal evenement is niet te organiseren als deelnemers meteen na hun verrichting de accommodatie moeten verlaten en daarnaast de horecavoorzieningen en tribunes gesloten moeten blijven of slechts voor enkele mensen toegankelijk zijn.

EK

De organisatie gaat niet bij de pakken neerzitten en organiseren van 6 tot en met 9 mei 2021 een outdoor CDI3* en van 21 tot en met 24 oktober 2021 ook een CDI 3* (indoor). Beide ook voor de jeugd van Children tot en met U25. Daarnaast is Hippisch Centrum Exloo nog '˜in de race' voor de organisatie van het Europees Kampioenschap U25 wat gepland staat voor 12 tot en met 15 augustus 2021. Bron: Persbericht Foto: Digishots